30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Murat Dalkılıç fırtınası

MURAT DALKILIÇ KÜLTÜR HAFTASINDA HAYRANLARINI COŞTURDU

Mersin'in Silifke ilçesinde 38.si "Akgöl Mavi Yengeç Yılı" sloganıyla kutlanan Uluslararası Silifke Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Murat Dalkılıç, hayranlarını coşturdu.

Silifke Belediyesi tarafından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü önünde kurulan sahnede binlerce hayranının karşısına çıkan Murat Dalkılıç, söylediği bir birinden güzel parçalarla hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.

Sanatçıya daha yakın olmak isteyen hayranları sahne ile konser alanı arasında kurulan barikatı aşarak gerek fotoğraf makineleriyle gerekse cep telefonlarıyla görüntü çekmek için büyük bir uğraş verdi. Hiçbir taşkınlığın olmadığı konserde Murat Dalkılıç hayranları güzel bir gece yaşadı.

Konser arasında sahneye gelen Uluslar arası Silifke Kültür Haftası Düzenleme ve Yürütme Komitesi ve Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, gecenin sunucusu Çiğdem Tunç ile birlikte sanatçıya fotoğrafının olduğu plaket, teşekkür belgesi ve çiçek verdi. Başkan Öngel ve sunucu Tunç'a teşekkür eden Murat Dalkılıç, konserine kaldığı yerden devam edip hayranlarını gecenin geç saatine kadar coşturdu. Havanın sıcak olmasına ve konserin ilerleyen saatlerinde terlemesine karşın bundan hiç şikayetçi olmayan Dalkılıç, Silifke'de kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu belirtip, önemli olanın kendisi için hayranlarının güzel anlar yaşaması olduğunu söyledi.

Hayranlarının yoğun alkış temposuyla sahneye çıkan ve büyük ilgi gören Dalkılıç, kendisini Silifke'ye davet eden Başkan Öngel ve programın sunuculuğunu yapan Çiğdem Tunç'a teşekkür edip yine hayranlarının yoğun alkışlarıyla sahneden ayrıldı.

Öte yandan 1 Temmuz tarihinde başlayıp, çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam edecek olan Kültür Haftası 7 Temmuz'da Hadise konseriyle sona erecek.

MURAT DALKILIÇ KÜLTÜR HAFTASINDA HAYRANLARINI COŞTURDU
MURAT DALKILIÇ KÜLTÜR HAFTASINDA HAYRANLARINI COŞTURDU
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2011 Salı 10:36:03
Güncelleme :5 Temmuz 2011 Salı 17:28:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?