30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

MÜSİAD'da yeni dönem

MÜSİAD'DA YENİ DÖNEM

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şubesi Gençlik Kurulu'nda yeni dönem. Gerçekleştirilen; '6. Genişletilmiş İstişare Toplantısı'nda kurulun başına yapılan oylamanın ardından Mehmet Sait Kayan'ın getirildiği bildirildi.

'MÜSİAD Mersin Şubesi Gençlik Kurulu 6. Genişletilmiş İstişare Toplantısı', Suphi Öner Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi. Toplantının açış konuşmasını yapan ve Kurul Başkanlığı görevini devreden Yakup Yılmaz, 3 yıllık görev süresi boyunca gerçekleştirilen çalışma ve hayata geçirilen projeler hakkında katılımcılara bilgi verdi. Yılmaz, MÜSİAD Gençlik Kurulu'nun bir okul olduğunu ifade ederek, 3 yıllık bir zaman diliminin ardından başkanlık görevini gönül rahatlığıyla devrettiğini söyledi. Konuşmasının ardından görevini Mehmet Sait Kayan'a devreden Yılmaz, Kayan'a yeni görevinde başarılar diledi ve MÜSİAD rozetini kendisine takarak küçük bir jest yaptı.

MÜSİAD Gençlik Kurulu'nun, sürekli gelişim göstererek bugünlere geldiğinin altını çizen yeni başkan Mehmet Sait Kayan ise, yeni dönemde Genç MÜSİAD bayrağını en üst seviyeye çıkarmak için çaba göstereceklerinin altını çizdi. Kayan, “Bu misyonun özü; başarıların kişilere bağlı kalmadan, yerleşmiş bir kurum kültürü ile gerçekleşiyor olmasıdır. Bu kültürünün kazanılması ve gelecek kuşaklara aktarılmasında Genç MÜSİAD birimleri önemli bir rol oynamakta ve sürecin ilk adımını oluşturmaktadır. Üyelerimizin, entelektüel bir bakış açısı kazanmasında, bu ocakta yetişen büyüklerimizin değerli katkıları var. Böylesine önemli katkıların temelinde yatan; MÜSİAD okulunun kazandırdığı sivil toplum şuuru, gönüllü teşekkül mantığı ve ortaklık kültürüdür” dedi.

MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Servet Özkaya da, dernek olarak ortaya konulan çalışma ve hayata geçirilen projelerle birlikte uluslararası bir kuruluş haline geldiklerini belirterek, Türkiye'de bulunan 32 şubenin yanı sıra yurtdışında 104 noktada MÜSİAD'ın şubesinin ve temsilciliğinin bulunduğu bilgisini verdi. MÜSİAD Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısı'nın, 4-6 Mart 2011 tarihleri arasında Mersin'de gerçekleştirileceğine dikkat çeken Özkaya, toplantıya MÜSİAD Genel Merkezi'nin yanı sıra Türkiye genelindeki şube yöneticileriyle birlikte Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın da katılacağını açıkladı.

Öte yandan, Mehmet Sait Kayan'ın başkanlığında oluşturulan MÜSİAD Mersin Şubesi Gençlik Kurulu'ndaysa şu isimler yer aldı; “Halil Aydoğan, Muhammed Genç, Ahmet Palıt, Okan Özer, Zübeyir Nakşi Doğan, Ercan Baltu, Fatma Duygu Kavak, Faysal Erdoğan, Melih Kaya, Aydın Gürz, Sedat Kanşıray, Mehmet Dinar, Mehmet Güler ve Selami Ökten.”

MÜSİAD'DA YENİ DÖNEM
İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2011 Cumartesi 16:15:03
Güncelleme :19 Şubat 2011 Cumartesi 17:25:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?