2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Müslüman olan papazdan kitaplı itiraf

Mersin’in Tarsus İlçesi’nde Hıristiyanlık’tan Müslümanlık’a dönüş yapan eski Başpapaz İlker Çınar, "Ben Bir Misyonerdim-Şifre Çözüldü" adlı kitabını yayımladı.

Birkaç güne kadar okurlarıyla buluşacak olan kitapta, CIA ajanları, misyonerlik faaliyeti gösteren organizasyonları, misyonerlik faaliyetleri, organizasyonları ile istatistiki bilgilere yer verip çarpıcı açıklamalarda bulunuyor.

Türkiye’deki misyonerlerin amaçlarını kitabında yer verdiğini belirten Çınar, ayrıca Türkiye’deki misyoner ve kilise sayıları hakkında geniş bilgi sunduğunu söyledi. Çınar, "Misyonerlerin gerçek yüzünü kitabımda yer verdim. Bu kitabı milletimize sunmakla hiçbir şeyin milletimizden gizlenmemesi ve varsayımlarla oyalanmaması amacıyla ülkemin menfaatleri doğrultusunda sunmanın huzuru içerisindeyim" dedi.

Kitabın basılmaması konusunda birçok kişi ve kuruluştan tepki almasına rağmen milli duygusu ağır bastığı için yayımladığını belirten Çınar, "Bu kitap, birçok taşı yerinden oynatacak ve herşey kamu yararına olacaktır. Hiçbir siyasi kuruma malzeme olmasını istemiyorum. Tek amacım milletimin menfaati, vatanımın üstünlüğü ve bayrağımın kutsallığı içindir. Bu yola çıktıktan sonra Amerikalı misyonerlerden çok, bu vatanın evladı gibi görünen ve misyonerleri koruyan misyonerciklerden tepki gelmesi gerçekten beni üzmüştür. Ne olursa olsun bu vatan ilelebet var olacaktır. Unutulmaması gereken birşey varsa o da Türk’ün Yüce yaratıcıdan almış olduğu güçtür" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2005 Perşembe 16:37:21
Güncelleme :17 Nisan 2005 Pazar 15:04:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?