4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

'Mustafa, Dualarımız Seninle'

MUSTAFA AYDIN UNUTULMADI

Bank Asya 1. Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu'nda geçirdiği trafik kazasında nişanlısını kaybeden ve durumu ağır olan Mustafa Aydın, son oynanan Denizlispor maçında unutulmadı.

Tarihi Tevfik Sırrı Gür Stadı'ndaki mücadele öncesinde maraton tribününde üzerinde Aydın'ın resminin yer aldığı ve Kırmızı-lacivertliler üzerinde; 'Ne Şampiyonluk İstiyoruz Ne De Kupa Mustafamız Olmayınca' ifadesinin yer aldığı dev bir pankart açarken, tribünün ön tarafına da; 'Dayan Mustafamız Dayan. Azrail, Çek Elini Üzerimizden' yazılı bir pankart asıldığı dikkat çekti. Kırmızı-Lacivertliler sahaya üzerinde; 'Mustafa, Dualarımız Seninle' yazılı bir pankartla çıktı. Her iki takımın da sahada yerlerini almasının ardından İstiklal Marşı hep bir ağızdan söylenirken, tribünlerde yer alan taraftarlarsa Mustafa Aydın'ın resimlerinin yer aldığı kartonları havaya kaldırdı.

Mustafa Aydın, geçtiğimiz hafta sonu İzmir deplasmanında oynanan ve golsüz beraberlikle sona eren Karşıyaka maçının ardından takım arkadaşı Fatih Egedik'in babasına ait olan araçla İzmir'de nişanlısı Müge Bayrak (21) ile bir süre gezdikten sonra Narlıdere civarında trafik kazası yapmıştı. Söz konusu kazada aynı zamanda da manken olan Müge Bayrak hayatını kaybetmiş, ağır yaralanan Aydın da İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Burada yoğun bakımda tutulan Aydın'ın durumunda da iyileşme gözlendiği dile getirildi.

MUSTAFA AYDIN UNUTULMADI
MUSTAFA AYDIN UNUTULMADI
MUSTAFA AYDIN UNUTULMADI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2010 Pazar 18:15:02
Güncelleme :3 Ekim 2010 Pazar 18:48:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?