5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Mustafa Özgür'ün acı günü

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) eski Genel Sekreteri Mustafa Özgür'ün babası Sait Özgür, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bir süredir kalp rahatsızlığı şikayetiyle Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altında tutulan Sait Özgür, aniden fenalaştı. Yapılan tüm tıbbi müdahalelere cevap vermeyen Özgür, hastanede hayatını kaybetti. Aynı zamanda da Sun Tv Genel Yayın Müdürü Tahir Özgür ile Yeni Gazete Yazıişleri Müdürü Uğur Özgür'ün de babası olan Sait Özgür'ün cenazesi Muğdat Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Mersin Şehir Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenaze törenine; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Mersin Emniyet Müdürü Süleyman Ekizer, Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal, Mersin Merkez Gazeteciler Derneği (MMGD) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Akdağ'ın yanı sıra siyasi parti temsilcileri, belediye başkan adayları, sivil toplum örgütü temsilcileri, dernek ve oda başkanlarının yanı sıra Özgür Ailesi'nin yakınlarıyla birlikte çok sayıda gazeteci katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 17:48:12
Güncelleme :3 Şubat 2009 Salı 17:50:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?