3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Mustafa Sandal hayranlarını coşturdu

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal, Mersin'in Silifke ilçesinde verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Halk Eğitim Merkezi önündeki alanı dolduran binlerce hayranına konser veren Mustafa Sandal, iki saatten fazla kaldığı sahnede şarkıları ve danslarıyla coşturdu. Muhabbet Kart sponsorluğunda düzenlenen ve Silifke Belediyesi'nin destek verdiği konseri çok sayıda Silifkeli izledi.

Sahneye ilk çıktığı andan konserin sonuna kadar sürekli dans eden ünlü sanatçı, sevilen parçalarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Konser sırasında platform kenarından yükselen alevler de geceye ayrı bir renk kattı.

Silifke Kaymakamı Ahmet Beyoğlu ve Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel konser sonrası ünlü sanatçıya Silifke yoğurdu ikram etti. Silifke'nin yoğurdu melodisini çalan müzisyenlere Sandal da sahnede eşlik ederek oynadı.

Silifke'de bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Mustafa Sandal, "Silifke; tarihi, doğası, denizi ile çok muhteşem bir yer. Ayrıca Silifke yoğurdunun meşhur olduğunu duymuştum. Bugün burada yeme fırsatı buldum. Çok lezzetli. Silifke'yi hiçbir zaman unutmayacağım" dedi.

Hafif yağan yağmur altında iki saat sahnede kalan Mustafa Sandal, konserini tamamlayarak ilçeden ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 12:33:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?