2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Mustafa Sandal Silifke'ye geliyor

Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenecek olan Gençlik Konserine ünlü sanatçı Mustafa Sandal'ı getireceklerini açıkladı.

İlçe Kaymakamı Ahmet Beyoğlu başkanlığında toplanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama komitesi, bu yıl gerçekleştirilecek olan program üzerinde karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıya katılan Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, kutlamalar çerçevesinde belediye olarak bir gençlik konseri düzenleyebileceklerini bildirdi. Toplantıya katılan komite üyeleri tarafından memnuniyetle karşılanan Belediye Başkanı Öngel'in duyarlılığı Silifkeli gençler tarafından da büyük bir sevinçle karşılandı.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, "Bu yıl yine coşkuyla ve sevinçle milletçe birlikte kutlayacağımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde biz de belediye olarak bir gençlik konseri düzenlemeyi amaçladık. Yaptığımız girişimler sonucu özellikle gençlerin severek ve isteyerek dinledikleri ünlü sanatçı Mustafa Sandal'ı Silifke'ye getirmeye karar verdik. 27 Ekim 2008 Pazartesi günü akşam Halk Eğitim Merkezi önünde halka açık Mustafa Sandal konserine tüm gençlerimiz ve halkımız davetlidir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 15:01:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?