2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Mut Emniyeti'nden kaynaşma yemeği

Mersin'in Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce Emniyet Lokali'nde kaynaşma yemeği düzenlendi.

Yemeğe; Kaymakam Osman Yenidoğan, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Aydın Özyürek, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Coşkun, Emniyet Müdürü Selim Kan, basın mensupları ve emniyet personeli katıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Selim Kan, yemekte yaptığı konuşmada, Mut Emniyet Müdürlüğü'nün tüm araçlarının geçen yıl yenilendiğini belirtti. 2007 yılında işlenen suçlarda önceki yıllara oranla azalma olduğunun tespit edildiğini ifade eden Kan, "Bu başarı, polis-halk ilişkilerinin en güzel sonucudur" dedi.

Bu güzel diyaloğun bundan sonra da devam etmesi temennisinde bulunan Kan, "1 yıl içinde araç sayısını 3 kat artıran İlçe Emniyet Müdürlüğü, bu yıl içerisinde bina ihtiyacını da çözüme kavuşturacak. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2008 Salı 16:22:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömer TAŞKIN IP: 212.175.170.xxx Tarih : 7.05.2008 22:35:06

Slm abi kaynaşma yemeği adı altında toplanış ve herkesin birbirini daha yakından tanıma fırsatı çok güzel bir düşünce sizleri ve mahiyetinizi tebrik ederim.Ve zaman zaman böyle toplanmaların hem teşkilatımız açısından hemde polis halk ilişkisini güçlendireceği inancını taşıyorum...herşey gönlünce olsun abi