30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Mut'ta bıçaklı kavga: 1 ölü

MUT'TA BIÇAKLI KAVGA: 1 ÖLÜ

Mersin'in Mut ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre olay, Mut Otogarı'nda meydana geldi.

Otogardaki bekleme salonunda çalışmakta olan Abdullah Mehmet Gültekin (44) ile Ahmet G. (24) arasında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Bıçaklı kavgada Abdullah Mehmet Gültekin 5 yerinden bıçaklanarak yaralandı. Gültekin, ambulansla götürüldüğü Mut Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Zanlı Ahmet G.'nin gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

 

 

MUT'TA BIÇAKLI KAVGA: 1 ÖLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2011 Cuma 10:55:04
Güncelleme :7 Ocak 2011 Cuma 17:53:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hacı mustafa arı IP: 78.161.123.xxx Tarih : 8.01.2011 19:13:04

bıçaklanan abdullahı yakınen tanırdım kimseye zararı olmayan büyüklerine sayğılı küçüklerini seven garibanada yardım eden biriydi  bıçaklayan kişiyide mut daki yaşayanın çoğunluğu nasıl biri olduğunu bilirdi yani içkisi hapı  kötü alışkanlığın hemen hemen hepsi vardı malesef değerli bir arkadaşımızı anlamsız bir olaydan dolayı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum cenabı[ALLAH]tahsilatını affetsin yattığı yer cennet mekan olsun.bu yaşan işallah birşeylere vesile olur işallah neye derseniz artık mut ilçemizin merkezinde içkili mekanların ilçe dınına taşınıp bu gibi olaylar en azından yaşamaz ama nedense içkili mekanlar ilçe dışına taşınmasında çok ağır davranılıyor siyasimi desem asayış zaafiyetimi desem yoksa radtmı desem adını mut halkı koyacak biz nedersek diyelim bir geçek ver içkili mekanlar ilçemizin merkezinde kaldığı müddetçe buna benzer olaylarla daha çok karşılaşırız bunun vebalini bunun gibi işletmelere ruhsat verenler nasıl çekecek bakalım değerli mutlu hemşerilerim hepinizi sağ duyuya davet ediyorum bu olaya duyarsız kalmayalım el birliğiylen içkili mekanların ilçemizin dışına taşınmasına destek olun .