5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Mut'ta Duman ve Oğuz rüzgarı

Mersin'in Mut ilçesinde belediye tarafından bu yıl 36.'sı düzenlenen “Mut Kayısı Festivali” etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Güler Duman ve Oğuz Yılmaz konser verdi.

Mut Kalesi Festival Alanında sahneye çıkan Güler Duman ve Oğuz Yılmaz söyledikleri türkülerle vatandaşlara keyifli bir akşam yaşatırken, vatandaşlar konser boyunca yerinde duramadı.

Mut'ta konser vermekten çok mutlu olduklarını dile getiren Güler Duman,“ Mut Halkının içinden yetişmiş hocam Musa Eroğlu'nun memleketinde konser vermek beni çok memnun etti. Onun bestelerini burada kusursuz okumak gerekiyor değilse hocam bana çok kızar buradan ona selam ve sevgilerimi gönderiyorum” dedi.

Konsere gelenlere neşeli türküleriyle coşturan Oğuz Yılmaz, “Buranın sıcak insanları beni çok mutlu etti. Sizlerin beni seyrederken coşması beni ne kadar çok sevdiğinizi kanıtladı. Sabaha kadar bu sahnede türkü söylesem yorulmam mutlu insanlar beni de mutlu etti” dedi.

Konser sonrası Mut Belediye başkanı Murat Orhan Her iki sanatçı Güler Duman ve Oğuz Yılmaz'a verdiği plaketle gece son buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2009 Cumartesi 12:12:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?