5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Mut'ta kaza: 2 ölü, 6 yaralı

Mersin'in Mut ilçesinde askeri personellerin bulunduğu özel otomobil ile bir aracın çarpışması sonucu meydana gelen kaza 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre kaza, gece saatlerinde Mut Alahan mevkiinde meydana geldi. Balıkesir 6. Anajet Üssü'nde görevli askeri personeller Uğur Tekin (26), Selahattin Uysal (29), Ali Doğan (30) ile Ahmet Çam (30) Konya'dan tatil için geldikleri Mersin'den ayrılmak için 10 ABY 22 plakalı özel otomobille yola çıktı.

Uğur Tekin'in kullandığı otomobil, karşı yönden gelen Ahmet Maden (44) yönetimindeki 06 AY 3848 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada, Ahmet Maden idaresindeki otomobil takla atarak uçuruma yuvarlandı.

Uçuruma yuvarlanan araçta yolcu konumunda bulunan Ahmet Maden (37) ile Osman Duru (40) hayatını kaybederken, aynı araçtaki sürücü Ahmet Maden ile yine yolcu konumundaki Serkan Atalay (30) yaralandı. Kazada, askeri personellerin 4'ü de çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar Mersin ve Karaman'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Cumhuriyet Savcısı ile askeri yetkililer de kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu. Bu arada askeri personellerin Konya'da eğitim gördükleri öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 09:18:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?