5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Nakliyecilerin yeni başkanı; Bozkurt

Mersin Nakliyeciler Derneği Başkanlığı'na yeni seçilen Murat Bozkurt, Mersin'de lojistikle ilgili çalışmalara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Mersin Nakliyeciler Derneği'nde kongre süreci tamamlandı. Uzun süredir dernek başkanlığını yürüten Şemsettin Sor, koltuğunu kongreyle birlikte Murat Bozkurt'a devretti. Genel kurulda yapılan seçimde başkan yardımcılıklarına ise; İbrahim Selçuk ve Mehmet Nasırlıoğlu getirildiği bildirildi.

Mersin'in, gerek karayolları, gerekse de limanıyla oldukça önemli bir ticaret merkezi olduğunu ifade eden Murat Bozkurt, "Bu durum kentimizde nakliye firmalarının yoğun olarak bulunmasını sağlıyor. Ticarette yaşanan değişimlerden en çok etkilenen de nakliye sektörü oluyor. Tüm Türkiye'deki firmaların üçte birini bünyesinde barındıran kentimizde lojistik, sadece firma bazında değil, şoförlerden tamircilere kadar birçok meslek grubunu da yakından ilgilendiriyor" dedi.

Lojistik konusunda kentin önde gelen kişi ve kurumlarının yaptıkları çalışmaların kendileri için umut verici gelişmeler olduğunu kaydeden Bozkurt, "Başta Vali Hüseyin Aksoy olmak üzere birçok kurum ve kişi Mersin'in lojistikte gelişmesi için çaba harcıyor. Nakliyeciler Derneği olarak bu sevindirici gelişmelerin içinde yer almak, Mersin'in lojistikte gelişerek, birçok insanımızı istihdam etmesini sağlamak için biz de dernek olarak bu çalışmalara elimizden gelen desteği vereceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 17:23:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?