4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Nazmi Akdağ'ın sağlık durumu iyi

MMGD BAŞKANI AKDAĞ'IN SAĞLIK DURUMU İYİ

Merkez Mersin Gazeteciler Derneği (MMGD) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Akdağ'ın sağlık durumu iyiye gidiyor. Yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırılan Akdağ'ın ateşinin düşmeye başladığı ve özel bir oda da gözetim altında tutulduğu bildirildi.

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yapılan biyopsiden sonra evde aniden ateşi yükselen ve 40 dereceye ulaşan Akdağ, yakınları tarafından yine aynı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan tıbbi müdahalelere rağmen ateşi düşmeyen Akdağ'ın, tedavisinin ardından da özel bir odaya alınarak gözetim altında tutulmaya başladı. İki gün boyunca 40 derecelik ateşle yatan Akdağ'ın, önceki gün ateşinin 38.5 dereceye düştüğü bildirildi.

Öte yandan, Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal, Anadolu Basın Birliği (ABB) Mersin Şube Başkanı Selman Özipek ve beraberindeki heyetle birlikte Nazmi Akdağ'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti. Akdağ, kendisini ziyaret eden meslek örgütü temsilcilerine sağlık durumu hakkında da bilgi vererek, endişe edilecek bir durumun olmadığını dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2010 Cuma 13:35:01
Güncelleme :9 Temmuz 2010 Cuma 15:27:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?