5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Necla bulundu, Tarsus rahatladı!

Mersin’in Tarsus ilçesinde 5 yaşındaki Necla Sadık'ın evlerinin önünde kaybolması ve 6 gün sonra bulunması nedeniyle kentte çıkarılan dedikodular da sona erdi.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, yaptığı açıklamada, organ mafyası tarafından birkaç tane daha çocuk kaçırıldığı yönündeki haberlerin tamamı asılsız olduğunu söyledi.

Aksoy, “13 Mayıs 2009 günü saat 23.40 sıralarında Tarsus Polis Merkezi Amirliğine Öner Sadık ve Necla Sadık isimli 2004 doğumlu kızlarının aynı gün saat 15.15’den itibaren kayıp olduğuna dair müracaat bulunmuştur. Gerek basın, gerek tüm vatandaşlarımızın duyarlılığı sonucunda kayıp olan Necla Sadık 18 Mayıs 2009 günü saat 10.15 sıralarında Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri tarafından ilçemizde bulunan Donuktaş Mabedindeki 3-4 metre derinliğindeki çukurda, şuuru yerinde ve bitkin bir vaziyette bulunmuştur. Ekiplerimiz tarafından Tarsus 70. Yıl Devlet Hastanesine intikal ettirilen Necla tedavi altına alınmıştır. Bu süre içerisinde Tarsus ilçesinde organ mafyası tarafından birkaç tane daha çocuk kaçırıldığı yönündeki haberlerin tamamı asılsız olup, şu ana kadar herhangi bir nedenle kaçırılan çocuk müracaatı ilçemiz dahilinde bulunmamaktadır” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 20:48:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?