5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Neronlar 3 aracı yaktı!

Mersin'de park halindeki 3 araç, gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı. Kundaklama sonucu çıkan yangın kısa sürede söndürülürken, araçlarda maddi zarar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet mahallesi 1629 sokak üzerinde park halinde bulunan 33 APS 25, 33 HD 672 ve 33 AV 020 plakalı 3 otomobil, gece saat 01.30 sıralarında, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce üzerine yanıcı madde dökülerek kundaklandı.

Otomobillerin alev alması üzerine mahalleli sokağa dökülürken, yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü. Olay sonrası polis ekipleri bölgede inceleme yaparken, kundaklama sonucu çıktığı belirlenen yangın sebebiyle 3 otomobilde de maddi zarar meydana geldi.

Kundaklanan 33 HD 672 plakalı otomobilin sahibi Hasan Demirtaş, olay sırasında evde olduğunu belirterek, duyduğu sesler üzerine uyanarak sokağa çıktığını, dışarıya çıktığında 3 otomobilin de alev alev yandığını gördüğünü söyledi. Demirtaş, komşularının ifadesine göre, yangın öncesi sokaktan gri renkli bir otomobilin geçtiğini, muhtemelen kundaklamayı da bu aracın içindekilerin yaptığını belirtti.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2009 Salı 13:32:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?