4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Nice 10 yıllara!

MERSİN SES GAZETESİ 10 YILI GERİDE BIRAKTI

Mersin'de haftalık yerel bazda yayım hayatını sürdüren Ses Gazetesi, kuruluşunun 10. yıldönümünü mütevazı bir etkinlikle kutladı. Gazetenin İmtiyaz Sahibi Suphi Arıkan, objektif ve tarafsız yayın ilkelerini bundan sonraki süreçte de sürdüreceklerini söyledi.

Gazete binasında düzenlenen kutlama etkinliğine ise Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal, Akdeniz Belediyesi Özel Kalem Müdürü Bedrettin Gündeş, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkanı Faik Burakgazi, Gözne Belediye Başkanı Cemal Yaz, CHP İl Başkanı Yılmaz Şanlı, MHP İl Saymanı Rıza İbicek, BBP İl Başkanı Mehmet Gamgam, Makina Mühendisleri Odası (MMO) Mersin Şube Başkanı Naci Erçolak ve çok sayıda davetli katıldı.

Burada konuşan MGC Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal, cemiyetin kentin idari yönetimiyle yönetilenler arasında adeta bir 'köprü' görevi üstlendiğine dikkat çekerek, bir mesleki kuruluş olarak da sadece üyelerinin haklarını koruyup geliştirmekle kalmadıklarını, kentin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sunarken, tarihini ve değerlerini de gelecek kuşaklara taşıyabilmenin sorumluluğunu yerine getirmeye çalıştıklarını anlattı.

MGC Basın Merkezi'nde oluşturulan otomasyon sistemiyle birlikte üyeler arasındaki ilişkileri geliştirirken, onların sevinç ve hüzünlerini de birlikte paylaşmalarına imkan sunduklarını kaydeden Ünal, üyelerin başta sağlık sorunları olmak üzere her türlü sorun ve sıkıntıların aşılmasında da aktif bir rol oynadıklarını dile getirdi. 10. kuruluş yıldönümünü kutlayan Mersin Ses Gazetesi'nin, kuruluşundan bugüne kadar geçen zaman diliminde ilkeli ve dürüst yayımcılık çizgisiyle örnek olduğunu kaydeden Ahmet Ünal, kentin bağımsız, tarafsız bir gazetecilik çizgisinde yürüyen gazetenin başarısı nedeniyle de çalışanlarını kutladı.

İlk çıktıkları günden bu yana sorun ve sıkıntılar yaşamalarına karşın, gazetecilik mesleğinden ödün vermeden yollarında ilerlemeye çalıştıklarını anlatan Ses Gazetesi İmtiyaz Sahibi Suphi Arıkan da, en büyük destekçilerinin de okuyucuları olduğunu ve daha nice yılları da birlikte geride bırakacaklarına olan inancının da tam olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından da kuruluş pastası kesilerek, kutlama programı kapsamında hazırlanan kokteyle geçildi.

MERSİN SES GAZETESİ 10 YILI GERİDE BIRAKTI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2010 Pazar 14:16:04
Güncelleme :27 Haziran 2010 Pazar 14:48:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?