5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Nine cezaevinde, 3 kardeş sokakta!

Mersin'de, anneanneleri cezaevine giren 3 kardeş, teyzeleri tarafından sokağa terk edildi. Yeğenlerini sokağa bırakıp kaçmaya çalışan teyze, polis tarafından son anda yakalanırken, 3 minik kardeşe devlet sahip çıktı.

İhsaniye Mahallesi'nde bulunan Çocuk Esirgeme Kurumu önünde bir kadının 3 küçük çocuğu sokağa bıraktığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, en küçüğü 1, en büyüğü ise 7 yaşında olan 3 çocuğu sokak ortasında bulurken, çocukları terk ettiği tespit edilen kadını yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan araştırmada, yakalanan kadının, çocukların teyzesi olduğu anlaşıldı.

Polis merkezine götürülen teyze ve çocuklarla ilgili soruşturma başlatan polis, İrem Deva C. (1), Kutsal C. (4) ve Zeynep Çağlar Menekşe C. (7) adlı çocukların, anneleri Ayfer C. tarafından 3 ay önce terk edildiğini belirledi. O tarihten sonra anneanneleri ile birlikte yaşayan çocukların, 3 gün önce anneanne Z.C.'nin bir olaydan dolayı cezaevine girmesi üzerine, teyzelerine sığınmak zorunda kaldıkları anlaşıldı. Ancak, teyze Çilem P.'nin yeğenlerine ancak 3 gün bakabildiği, daha sonra Çocuk Esirgeme Kurumu önüne terk ettiği ortaya çıktı.

Polis ekiplerince, gece yarısı sokakta bulunan 3 minik kardeş, daha sonra Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 22:45:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ IP: 88.227.2.xxx Tarih : 21.03.2009 09:06:03

allah belasını versin bu kadının..senin cigerin be onlar.asıl bu kadınıda ceza evine atmaları lazım.insanlık suçu işlemiş