5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Ninelere mavi tur sözü

BAŞKAN'DAN OKUMAYI ÖĞRENEN NİNELERE MAVİ TUR SÖZÜ

Mersin’in Erdemli İlçesine bağlı Limonlu belde belediye başkanı Mehmet Topkara, Ana-Kız Okuldayız kampanyasına ilginç bir destekte bulundu. Okuma yazma kursuna katılan kursiyerlere baklava ikram eden Başkan Topkara, gezi vaadinde bulunarak, “Yeter ki okumayı öğrenin, sizi mavi yolculuğuna bile çıkartırım” dedi.

Limonlu Belediye Başkanı Mehmet Topkara, Limonlu İlköğretim Okulu'nda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde açılan okuma yazma kursuna katılarak kursiyerleri ziyaret etti.

Yaşları 70’i bulan kursiyerlerle sohbet eden başkan Topkara, “Bildiğiniz gibi Limonlulu çocuklarımız girdiği sınavlarda son yıllarda büyük başarılar yakaladılar. ÖSS'de beldemizden Türkiye dördüncüsü, bir önceki yılda Türkiye 7.’si çıkmıştı. Onlar sizin çocuklarınız. Onlar azmettiler başardılar. Ben o başarılı öğrencilerimizdeki azmi ve kararlılığını sizlerde görüyorum" diye konuştu.

Bilinçli ve bilgili bir toplum olma adına belediye olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade eden Topkara, “Okumayı yazmayı öğrenin belediye başkanı olarak ne isterseniz yapayım. Sizi mavi yolculuğa bile çıkartırım. Kurs bittiğinde hepinizi Eshabi Kehf dua etmeye, sonrada yat turu ile gezmeye götüreceğim. Yeter ki siz okumayı öğrenin” diye konuştu.

BAŞKAN'DAN OKUMAYI ÖĞRENEN NİNELERE MAVİ TUR SÖZÜ
BAŞKAN'DAN OKUMAYI ÖĞRENEN NİNELERE MAVİ TUR SÖZÜ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2009 Çarşamba 14:57:05
Güncelleme :16 Aralık 2009 Çarşamba 15:35:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?