2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Nişanlı kızı kaçırmaya kalkıştılar

Olay, Gündoğdu Mahallesi, 5709. Sokak üzerinde meydana geldi. 18 yaşındaki Habibe Ünal, evlerinin önünde bulunduğu sırada akrabası olduğu belirtilen Yılmaz Batmaz ve 2 arkadaşı tarafından zorla 33 SE 727 plakalı otomobile bindirilerek kaçırılmak istendi. Gitmemek için direnen Habibe Ünal, yerde sürüklenmesi sonucu yaralandı. Kendisini aracın önüne atan Ünal, bağırarak çevreden yardım isteyince kaçırma girişiminde bulunan kişiler olay yerinden uzaklaştı.

Zanlıların olayda kullandıkları otomobil de polis tarafından Selçuklar Mahallesi, 9005. Sokak’ta terk edilmiş olarak bulundu. Olay anında hafif yaralanan Habibe Ünal, tedavi amacıyla getirildiği Devlet Hastanesi’nde olayın şokunu bir süre üzerinden atamadı.

Yaklaşık 8 aydır nişanlı olduğunu ve düğün hazırlıkları yaptığını belirten Ünal, ’’Beni akrabamız olan Yılmaz Batmaz ve yanındaki 2 arkadaşı kaçırmak istedi. Ancak direnerek ellerinden kurtuldum’’ dedi. Ünal, Yılmaz Batmaz’ın daha önce de kendisini sık sık telefonla arayarak evlenme teklifinde bulunduğunu, kabul etmeyince de tehdit ettiğini kaydetti. Polis, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

MERSİN (İHA) -
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2004 Pazar 16:41:28
Güncelleme :26 Eylül 2004 Pazar 17:17:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?