5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Nüfus müdürleri toplandı

Mersin İl Nüfus Müdürü Süleyman Gezici, vatandaşların talep ve ihtiyaçlarına en kısa sürede yanıt vererek, hizmet kalitesini de arttırmaya çalıştıklarını söyledi.

Mersin merkez ve diğer ilçelerde görev yapan nüfus müdürleri toplandı.

Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen birleşimde; 'Nüfus Hizmetleri Kanunu' ile birlikte 'Türk Vatandaşlığı Kanunu'nda yapılan değişikliklerin yanı sıra Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi ile ilgili konular masaya yatırıldı, sorun ve sıkıntılar dile getirilerek çözüm yolları arandı.

Burada konuşan Süleyman Gezici, toplantıyla birlikte söz konusu kanunlarda yapılan değişikliklerin ele alınacağını ve böylelikle uygulamada yaşanan sorunların da bir bakıma önüne geçileceğini savundu.

İlçe Nüfus Müdürleri'nin sorunun çözümü noktasında dile getirdiği çözüm önerilerini de dikkate aldıklarını ve bununla birlikte genel bir düzenleme yaptıklarını kaydeden Süleyman Gezici, "Bu toplantıdaki temel amacımız; vatandaşların talep ve ihtiyaçlarına en kısa sürede cevap vermenin yanında hizmet kalitesini de arttırmak. Bu noktada tüm arkadaşlarımız büyük bir özveri ortaya koyuyor. Mersin olarak başarımızın temelinde de bu özveri yatıyor" dedi. Gezici, toplantının Cuma gününe kadar devam edeceğini de sözlerine ekledi.
 

 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 18:54:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?