8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

'O ananın elini öptüreceğiz'

Bahçeli, Mersin’de “Ananı da al git anlayışını ortadan kaldıracağız ve o ananın ellerini öptüreceğiz” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Mersin’de düzenlediği mitingde yaklaşık 25 bin kişiye seslendi. Alanı dolduran kalabalık, miting süresinde Türk Bayrakları ile MHP bayrakları salladı. ‘Devletin başına Devlet’gelecek sloganları altında platforma çıkan Devlet Bahçeli, MHP’nin tek başına iktidara geleceğini ve hiç bir partiyle koalisyon yapmayacaklarını söyledi.

Türkiye’nin 4 yıl 8 ay boyunca ağır bir yıkıma uğradığını söyleyen Bahçeli özetle şöyle konuştu: “Bu yıkım etkileri her kesimde görüldü. Çiftçi, üretici, köylü, esnafın boynu bükük. Sanayici can çekişiyor. İthal mallar her tarafı sarmış. Mevcut sıkıntıların aşılması için MHP tek başına iktidara gelecek. Milliyetçi hareket anlayışı ‘Ananı da al git’anlayışını ortadan kaldıracak ve o ananın ellerini bir bir öptürecek. AKP yandaşları fitne peşinde. Ama Milliyetçi hareket anlayışı tek başına iktidara gelecek. Bu sıkıntıları ortadan kaldıracak.”


ajanslar
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2007 Pazar 12:15:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yakup çopur IP: 81.215.164.xxx Tarih : 20.07.2007 09:05:59
bu millet seni gördü ve tanıdı rahmetli ecevit in karşısında hiç sesin çıkmıyordu daha hitap etmesini dahi bilmiyorsun önündeki kağıttan okuyorsun onu bile bazen yanlış okuyorsun senin işin erzurumda meydana ip attığında bitti o ip kendine dolandı