2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

O bileti kim sattı?

25 milyon YTL'lik büyük ikramiyenin paylaşıldığı 3 ilden biri olan Mersin'de bileti satan bayi aranıyor.

Milli Piyango'nun Yılbaşı Özel Çekilişi'nde çeyrek bilete isabet eden 25 milyon YTL'lik büyük ikramiyenin paylaşıldığı 3 ilden biri olan Mersin'de, şanslı talihlinin kim olduğu konusunda büyük bir heyecan yaşanıyor.

Çeyrek bilete isabet eden büyük ikramiyenin birinin Mersin'de olduğunun açıklanmasının ardından sabahın erken saatlerinde Mersin Milli Piyango İdaresi önünde toplanan piyango satıcıları, şanslı bileti satan arkadaşlarını aradı. Piyango satıcıları arasında merak konusu olan piyangocunun, büyük olasılıkla seyyar bayii olduğu tahmin ediliyor.

Biletin Mersin merkezde satıldığını söyleyen Mersin Milli Piyangocular Esnaf Odası Başkanı Mehmet Tekindoğan, şu ana kadar talihli ya da satıcı konusunda kendilerine ulaşan bir bilgi olmadığını belirterek, "Satan arkadaşımızın kim olduğu yarın sabah idare açılıp, bilgisayara girildiğinden belli olacak. Ben bunu daha önce de söylemiştim, bu yılbaşı büyük ikramiyenin Mersin'e çıkacağını tahmin etmiştim. İstatistiklere baktığınızda Mersin yılbaşında çok şanslı bir ilimiz. Daha önce 2001 yılında da 2 büyük ikramiyenin çıktığı tek ildi. İnşallah ihtiyacı olan birine çıkmıştır"
dedi.

Piyango bayii Kasım Zengin ise, vatandaşların her yılbaşı kendilerinden sürekli İstanbul, Ankara bileti istediğini ifade ederek, "Halbuki bu yıl Mersin'in ne kadar şanslı olduğu belli oldu. Mersin'e bu ikramiyenin çıkmasından dolayı mutluyuz, gururluyuz. Bundan sonra da devamı gelecek, Mersin devamlı büyük ikramiye satacak. Mersin bileti her zaman şanslıdır. Bu yıl ara çekilişlerde 3 kez Mersin'e büyük ikramiye vurdu. Bana göre Mersin bileti en şanslı bilettir" diye konuştu.

Ellerindeki büyük ikramiye numarası olan 1121383 numaralı bilete ait aynı seriden biletleri gösteren piyangocular, kentte çok sayıda teselli ikramiyesi olacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2008 Salı 13:02:43
Güncelleme :1 Ocak 2008 Salı 13:09:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?