5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

O polise ne oldu?

Mersin'de bölücü örgüt yandaşlarının korsan gösterileri sırasında 'dur' ihtarına uymayan bir otomobilin çarptığı çevik kuvvet polisinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Mersin Emniyet Müdürü Süleyman Ekizer, yaralı polis memuru Veysel Altunsöz'ü tedavi gördüğü Mersin Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti. Ortopedi Servisi'nde tedavi gören polis memuruna geçmiş olsun dileklerinde bulunan Ekizer, polis memurunun Mardin'de yaşayan babası Mehmet Altınsöz'ü de telefonla arayarak durumu hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sırasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Ekizer, otomobilin kime ait olduğunun belli olduğunu, şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Başka bir grubun içinden kaçan sürücünün polisi hedef alır şekilde otomobili çevik kuvvet ekiplerinin üzerine sürdüğünü kaydeden Ekizer, görüntüleri herkesin gördüğünü, olayın gayri insani bir davranış olduğunu söyledi. Özellikle çocukların bu tür eylemlerde istismar edilmiş olmasını gelecek neslin şimdiden tüketilmeye çalışılması olarak değerlendiren Ekizer, bu durumun çok üzücü olduğunu ifade etti. Ekizer, dünkü olaylarda 17 kişinin gözaltına alındığını da sözlerine ekledi. 

Yaralı polis memuru Veysel Altunsöz ise, olayın herkes tarafından görüldüğünü, söylenecek bir şeyin olmadığını belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2009 Pazartesi 11:48:02
Güncelleme :16 Şubat 2009 Pazartesi 12:03:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?