8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Oğlu ve yeğenini öldüren katil yakalandı

Mersin'de önceki gün 13 yaşındaki oğlu ile 6 yaşındaki yeğenini öldüren, 3 yaşındaki yeğenini de ağır yaralayan şahıs, polisin düzenlediği operasyonla Tarsus ilçesinde yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, 1 Mayıs'ta meydana gelen olayda, 1998 yılında karısını öldürmek suçundan cezaevine giren ve 6 ay önce tahliye olduğu öğrenilen Lütfi P. (40), akrabası Sevim Ö.'de kalan oğlu Yakup P.'yi (13) almak için Çavuşlu Mahallesi'ne geldi. 

Lütfi P.'nin çıkan tartışma sonucu oğlu ile birlikte 2 yeğeninin üzerine kurşun yağdırdığı olayda, oğlu Yakup P. ile 6 yaşındaki yeğeni Kardelen Ö. hayatını kaybetti, 3 yaşındaki Nida Ö. de ağır yaralandı. 

Olayın ardından suç aleti tabancayla birlikte kaçan Lütfi P., 2 gün sonra Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı operasyonla Tarsus ilçesinde yakalandı. 

Kovalamaca sonucu üzerinde 1 adet bıçakla birlikte yakalanan zanlı, Mersin Devlet Hastanesi'nde sıkı güvenlik önlemleri altında doktor kontrolünden geçirildi. 

Zanlının adli tabipliğe getirilişi sırasında hastane çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alan çevik kuvvet ve asayiş ekipleri, bölgede kuş uçurtmadı. Şüpheli, sıkı güvenlik önlemleri altında yapılan doktor kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. 

Cinayet suçundan sabıkası bulunan Lütfi P.'nin aynı zamanda uyuşturucu ve madde bağımlısı olduğu belirtildi.
İha
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2007 Perşembe 22:14:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail yıldız IP: 88.231.41.xxx Tarih : 4.05.2007 13:49:51
KENTHABER.COM. BİZLERE BU YERİ AYIRDIĞINIZ İÇİN TEŞEKÜRLER BEN ÖNCEDEN O ARKADAŞA ALLAH YERDIM ETSİN DİYORUM VE VEFAT EDEN O KÜÇÜK MELEK KERDEŞLERİME ALLAHTAN RAHMET TÜM AKRABALARINA ALLAH SABIR VERSİN ŞUNU DEMEK İSTEDİM ZATEN BU ŞAHIS ALACAĞI EN BÜYÜK CEZAYI ALDI YANİ VİCDANEN ALMIŞ BENCE BU FAZLA YATAMAZ KENDİNİ ASAR VİCDAN AZABINDAN KENDİSİNE Bİ BAKIN ZATEN ADAMDA HAL KALMAMIŞ NE DİYİM BAŞKA ALLAH AFETSİN VE İSLAH EYLESİN TÜM DERİM VE CENABI ALLAHIM KİMSEYİ ŞAŞIRTMASIN ŞAŞARSA ELEYAZUBİLAH NE YAPTIĞINI BİLEMEZ O KUL SAPKINLIĞA DÜŞER İŞTE ÖRENEK CENABI ALLAH BİZLERİ DAHA BÜYÜK FELAKETLERDEN KORUSUN BETERİN BETERİ VAR SAYGILAR