4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Öğrenci kavgası sonrası gerginlik

MERSİN'DE ÖĞRENCİ KAVGASI SONRASI GERGİNLİK

Mersin'de, lise öğrencileri arasında çıkan kavga, ailelerinin de katılması ile büyüdü. 3 kişinin darp sonucu yaralandığı ve çok sayıda kişinin gözaltına alındığı kavganın olduğu bölgeye gelenlerin sayısı artmaya başlayınca, bölgeye çevik kuvvet polisleri sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Mersin'in merkez Akdeniz ilçesine bağlı Kazanlı Mahallesi'ndeki Kazanlı Lisesi'nde, öğrenciler arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavgaya aileler de karışınca, bölgede iki farklı grup arasında gerginlik yaşandı. 3 kişinin darp sonucu yaralandığı kavgaya karışanların sayısı artmaya başlayınca, bölgeye destek için çevik kuvvet polisleri de sevk edildi. Polisin aldığı yoğun güvenlik önlemleri sayesinde gerginlik büyümeden önlendi. Olaylar üzerine bölgeye gelen Akdeniz

ilçesinin Barış ve Demokrasi Partisi üyesi Belediye Başkanı Fazıl Türk, kalabalıkla görüşerek gerginliği yatıştırmaya çalıştı. Kavgaya karışanlar ise, polis minibüsü ile olay yerinden uzaklaştırıldı.

Bu arada, polis merkezi önünde toplanan vatandaşlar, 2 genç arasında başlayan kavganın bu şekilde büyütülmemesi gerektiğini ifade ettiler. Mahalledeki gerginlik bir süre sonra sakinleşirken, polisin aldığı önlem sürüyor. Kavgaya karışan çok sayıda kişinin gözaltına alındığı ve polis merkezindeki ifadelerinin alınmasına devam edildiği öğrenildi.

MERSİN'DE ÖĞRENCİ KAVGASI SONRASI GERGİNLİK
MERSİN'DE ÖĞRENCİ KAVGASI SONRASI GERGİNLİK
MERSİN'DE ÖĞRENCİ KAVGASI SONRASI GERGİNLİK
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2010 Salı 18:14:03
Güncelleme :5 Ocak 2010 Salı 18:25:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?