4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Öğrenci öğretmenini bıçakladı

13 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİ ÖĞRETMENİNİ BIÇAKLA YARALADI

Mersin'de 13 yaşındaki öğrenci, ailesini okula çağırıp zayıf notları hakkında bilgi veren öğretmenini arkadaşlarının gözleri önünde bıçakladı.

Olay, Şevket Sümer Mahallesi'ndeki Hatice Uluğ İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. İddiaya göre, okulda sosyal bilgiler öğretmeni olarak görev yapan İsmet Ay (29), 7. sınıf öğrencisi B.A.'nın (13) zayıf notları hakkında görüşmek üzere ailesini okula çağırdı. B.A.'nın annesi ve ağabeyine derslerinde başarısız olduğunu ve daha çok çalışması gerektiğini söyleyen Ay, aileden "Başarısızlığın sorumlusu olarak sizi görüyoruz" cevabını aldı. Annesi ve ağabeyinin okuldan ayrılmasının ardından okula gelen B.A.,

okul bahçesinde dolaşan öğretmeni İsmet Ay ile tartışmaya başladı. "Sen beni nasıl aileme şikayet edersin" diyen B.A., yanında taşıdığı bıçağı cebinden çıkartıp, diğer öğrencilerin gözleri önünde Ay'ın sol bacağına sapladı. Ay bacağına aldığı darbeyle kanlar içinde yere yığılırken, B.A. hızla olay yerinden kaçtı. Ay'a ilk müdahale meslektaşları tarafından yapıldı. Ambulansla Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alınan Ay'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis, B.A.'nın yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

13 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİ ÖĞRETMENİNİ BIÇAKLA YARALADI
13 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİ ÖĞRETMENİNİ BIÇAKLA YARALADI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 17:01:05
Güncelleme :18 Mayıs 2010 Salı 23:02:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?