3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Öğrenciler belediyeyi ziyaret etti

Mersin'in Bozyazı ilçesindeki Çubukkoyağı İlköğretim Okulu öğrencileri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kemal Sığırcıkoğlu'nu ziyaret etti.

2 günlük gezi kapsamında Mersin'de bulunduklarını belirten Okul Müdürü Galip Gök, Mersin'de gördükleri çalışmaları çok beğendiklerini ve özellikle Kültür Park'a hayran kaldıklarını ifade etti.

Okul olarak bilimsel ve teknoloji alanında önemli çalışmalar yaptıklarını ve en son yapılan yarışmada kendi hazırladıkları projenin Türkiye üçüncülüğünü elde ettiğini kaydeden Galip Gök, kendilerini geliştirme bakımından da Büyükşehir Belediyesi'nin desteğini beklediklerini söyledi.

Öğrencilere Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar hakkında kısa bilgi veren Başkan Vekili Kemal Sığırcıkoğlu, Kültür Park ve Atatürk Parkı'nda toplam 11 kilometreye yakın peyzaj ve yeşil alan çalışması yaptıklarını ifade etti. Şu an yapımı devam eden atık su arıtma tesisi sayesinde Mersin'in her köşesinden rahatlıkla denize girilebileceğini anlatan Sığırcıkoğlu, Kuzey Mersin'de 76 dönüm arazi üzerinde Türkiye'nin sayılı tesislerinden birisi olan Macit Özcan Spor Tesisleri'ni hayata geçirdiklerini kaydetti.

Nisan ayı içerisinde Atatürk Parkı içerisindeki Kongre Merkezi'nin de hizmete gireceğini sözlerine ekleyen Kemal Sığırcıkoğlu, görevde oldukları 9 yıl içinde Mersin halkının beklentilerine cevap verecek çalışmalar yaptıklarını ifade etti.
Konuşmaların ardından öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Kemal Sığırcıkoğlu'na, Bozyazı Çubukkoyağı İlköğretim Okulu öğrencileri Bozyazı muzu armağan etti.

 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2008 Salı 17:58:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?