4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Öğrenciler müdürü hastanelik etti!

MERSİN'in Silifke İlçesi'nde, 3 liseli, gezmeye gittikleri başka bir lisenin müdürünü döverek hastanelik etti. 3 öğrenci ile birinin ağabeyi, polis tarafından gözaltına alındı.

İddiaya göre, öğle saatlerinde Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi eğitim gören U.Ş. (16), İ.B. (19), B.G.A. (19), Ertan Cüceloğlu Lisesi'nin bahçesine girdi. Bahçede gezen Ertan Cüceloğlu Lisesi Müdürü Sabit Yıldız, öğrencileri fark edince, “Herhangi bir işiniz yok ise bu okulu terk edin” diye onları uyardı. Uyarı üzerine müdürle öğrenciler arasında tartışma çıktı.

Bu sırada öğrencilerden B.G.A.'nın ağabeyi 22 yaşındaki V.A. da okula geldi. Tartışma alevlenince öğrenciler ile V.A., müdür Yıldız'ı tekme tokat dövdü. Meslektaşları tarafından öğrencilerin elinden alınan müdür, götürüldüğü Silifke Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yıldız'ın aldığı darbeler nedeniyle sağ kulağında duyma kaybı, yüzünde morluklar olduğu ve kaşının yarıldığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, öğrencilerle V.A.'yı gözaltına aldı.

Tedavisi süren Yıldız'ı hastanede ziyaret eden Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemalettin Turan, eğitim camiasında böyle bir olayın yaşanmasından dolayı son derece üzüntü duyduklarını söyledi.
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 23:16:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HÜSNÜ ÜNÜVAR IP: 81.215.180.xxx Tarih : 21.03.2009 21:14:29

öncelikle geçmiş olsun hocam böle şeylerin yaşanması bizi üzüyor en yakın zamanda iyleşmeniz dileğiyle