5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Öğrenciler ödüllendirildi

Sivil Savunma Teşkilatı’nın kuruluşunun 50. yılı kapsamında Mersin’in Erdemli ilçesinde lise ve ilköğretim okulları arasında yapılan kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen törende konuşan Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe, sivil savunma bilincini insanlara küçük yaşta yerleştirmek gerektiğini belirterek, "Kurumla ilgili okullarımızda kompozisyon yarışması yaptık. Bu yarışmalarda öğrencilerimiz birbirinden değerli eserler ortaya çıkardılar. Yarışmaya katılan, katılıp ta dereceye giren bütün öğrencilerimizi kutluyorum" dedi.

Konuşmanın ardından liseler kategorisinde birinci olan Anadolu Lisesi 10-G sınıfından Mehribe Ersin’e, ikinci olan Anadolu Öğretmen Lisesi 10 TM-A sınıfından Fatma Ersöz’e, üçüncü olan Anadolu Öğretmen Lisesi 10 TM-A sınıfından Nurgün Bozkurt’a, ilköğretim okulları kategorisinde de birinci olan Memduh Yılmaz Türkoğlu İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Merve Okur’a, ikinci olan ODTÜ Geliştirme Vakfı 6. sınıf öğrencisi Duygu Bayram’a ve üçüncü olan Tömük Yeşildere İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Şeyma Eroğlu’na ödülleri Kaymakam Özefe ve Erdemli Sivil Savunma Müdürü Kezban Ateş tarafından verildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 14:06:01
Güncelleme :9 Mart 2009 Pazartesi 14:15:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?