3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Öğrencilerden örnek davranış

Mersin'in Silifke ilçesinde Silifke Lisesi öğrencileri, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile birlikte çalışarak, park ve bahçelerde güzelleştirme çalışmalarına katılıyor.

Silifke Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yaz aylarının yaklaşmasıyla, mevcut park ve oyun alanlarını bakıma aldı.

Park ve Bahçeler Müdürü Gülsev Turan Gedik nezaretinde kent merkezindeki park ve oyun alanlarında bakım-onarım çalışmalarına başlayan belediye ekibine, Silifke Lisesi 2 ve 3. sınıf öğrencilerinden oluşan 18 kişilik öğrenci grubu da eşlik ediyor.

Sedef Aksu başkanlığındaki Silifke Lisesi Resim Kulübü öğrencileri, sosyal etkinlik dersleri içerisinde yer alan topluma yararlı ve faydalı faaliyet göstermek ilkesinden yola çıkarak, böyle bir çalışma başlattıklarını ifade ettiler.

Belediye ekibi ile birlikte parklarda bulunan çocuk oyun aletlerini boyayarak temizleyen Silifke Lisesi öğrencileri, parklarda bulunan oyuncaklar üzerine de çizgi film kahramanlarının yer aldığı figürleri çizdiler.

Bu tür çalışmalara her zaman destek olacaklarını belirten Silifke Lisesi öğrencisi Sedef Aksu, "Biz öğrenciler olarak öncelikle Silifke Belediye Başkanımız Bayram Ali Öngel'e teşekkür ediyoruz. Son yıllarda kentimizde büyük değişimler oldu. Uyguladığı projelerin temelinde insanlara ve insanlığa hizmeti ön planda tutması biz gençler için sevindirici bir olaydır. Temiz bir çevrede ve modern bir kentte yaşamak biz gençlerin en doğal hakkıdır. Önümüzdeki yıllarda artabilecek çevre kirliliğine karşı Başkanımız bayram Ali Öngel'in uyguladığı en büyük proje olan atık su arıtma tesisi biz Silifkeliler'e ve Silifke'ye verdiği önemin en büyük göstergesidir. Çevre dostu başkanımıza ve ekibine biz de gençler olarak destek vermek amacıyla böyle bir çalışmanın içerisinde gönüllü olarak görev aldık, bundan da çok memnunuz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2008 Cumartesi 11:40:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?