30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Öğrencilerden örnek davranış

MEÜ ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Mersin Üniversitesi'nden bir grup öğrenci, Mut ilçesine bağlı Göksu beldesi Köprübaşı İlköğretim Okulu öğrencilerine kitap ve kırtasiye yardımında bulundu.

Okulun iç ve dış duvarlarını boyayan ve okulun eskiyen kapı ve pencerelerini de yenileyen öğrenciler, toplumsal dayanışmanın güzel bir örneğini sergilediler.

MEÜ'nün farklı bölümlerinde okuyan yaklaşık 40 öğrenci, Ortak Seçmeli Dersler (OSD)'den biri olan Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında Mersin Mutlular Derneği üyeleri ile birlikte 55 öğrencinin eğitim gördüğü okula giderek topladıkları kırtasiye seti, temel eserler, hikaye, roman, okul kitapları, haritalar ve giyecek malzemelerinden oluşan hediyelerini ilköğretim okulu öğrencilerine teslim etti. Okulun iç ve dış duvarlarını da boyayan öğrenciler, eskiyen kapı ve pencereleri de yenilediler. İçtenlikle bu hizmeti yerine getirdiklerini ifade eden öğrenciler, okula güzel bir görüntü kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Köprübaşı İlköğretim Okul Müdürü Kamil Çopur, yapılan yardımların manevi boyutunun büyük olduğunu belirterek, “Okulumuza yapılan proje ve yardımlardan dolayı emeği geçen Mersin Üniversitesi öğrencileri ve Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Yusuf İnandı ile Mersin Mutlular Derneği Başkanı Ahmet Tuncer'e teşekkür ediyorum” dedi.

MEÜ ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2011 Pazartesi 17:42:00
Güncelleme :21 Mart 2011 Pazartesi 18:11:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?