4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Öğrencilere ETSO desteği

ÖĞRENCİLERİN GİYSİ VE KIRTASİYESİ ETSO’DAN

Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından öğrencilere yönelik giysi ve kırtasiye yardımının dağıtımına başlandığı bildirildi.

Bu yıl ilçede öğrencilere 20 bin TL’lik destekte bulunacaklarını belirten Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) başkanı Orhan Sarı, eğitime büyük değer verdiklerini söyledi. Sarı, "Yarının güçlü Türkiye’si için eğitimli insanlara ihtiyaç vardır. Çocuklarımızın her türlü sıkıntılarını gidermekse bütün herkesin görevidir. Biz de bu sorumluğumuzun bilinci içerisinde öğrencilerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi.

Her yıl olduğu gibi eğitime desteklerini sürdürdüklerini ifade eden Sarı, "Bu yıl ihtiyaç sahibi bin 417 öğrencimize kırtasiye ve 120 öğrencimize de giysi yardımında bulacağız. Okul müdürlükleri aracılığı ile gerçekleştirdiğimiz yardımların dağıtımına başladık. Herhangi bir öğrencimizin eksiğinin bulunmasını istemiyoruz. Amacımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza eğitim için daha iyi şartlar sağlamak ve onların eğitim fırsatlarını artırmaktır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2010 Perşembe 14:29:01
Güncelleme :30 Eylül 2010 Perşembe 15:52:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?