30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Öğrencilere moral yemeği

ÖĞRENCİLERE MORAL YEMEĞİ

Akdeniz Belediyesi Eğitim ve Kültür Evi'nde kurs gören üniversite adayları, pazar günü yapılacak Yükseköğretim Giriş Sınavı (YGS) öncesinde moral depoladı.

Akdeniz Belediyesi bünyesinde hizmet veren Eğitim ve Kültür Evi'nde, ücretsiz üniversite hazırlık kursu gören öğrenciler, Belediye Başkanı Fazıl Türk'ün verdiği kahvaltıda bir araya geldiler. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından pazar günü yapılacak YGS sınavı öncesinde buluşan gençler, keyifli bir sabah geçirerek sınav öncesi moral depoladı. Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk'ün ev sahipliğindeki kahvaltıya 430 öğrencinin yanı sıra belediye yetkilileri ve öğretmenler de katıldı.

Gençlerin, ülkenin geleceği olduğunu ifade eden Türk, YGS'ye girecek bütün öğrencilere başarılar dileyerek, "Sınava stressiz bir şekilde girmenizi istiyorum. Hocalarınızın sınav öncesi ve sınav esnasında yapmanız gerekenlerle ilgili verdikleri bilgileri aklınızdan çıkarmayın. Ben hepinizin bu sınavda başarılı olacağına inanıyorum. Ancak YGS'de kötü sonuçlar almak dünyanın sonu da değil. Aksine, bir yıl sonra bu sınava daha iyi hazırlanıp tekrar katılabilirsiniz. Bu nedenle sınavda heyecana ve kaygıya kapılmanıza gerek yok” dedi. Türk, Eğitim ve Kültür Evi üniversite hazırlık kursu öğretmen ve yöneticilerine de teşekkür etti, elde edilecek başarının ilk başta onların eseri olacağını söyledi.

ÖĞRENCİLERE MORAL YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2011 Perşembe 15:14:00
Güncelleme :24 Mart 2011 Perşembe 15:22:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?