2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Öğrencilerin kavgası kanlı bitti

Mersin'de bir ilköğretim okulu önünde, lise ve ilköğretim öğrencileri arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 öğrenci yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Batıkent Mahallesi'nde yer alan Necati Bolkar İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. Öğle yemeği nedeniyle verilen arada ilköğretim okulu öğrencisi İ.Y. (13) ile Şevket Pozcu Lisesi öğrencisi olduğu öğrenilen H.T. (14) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

Öğrenciler arasındaki gerginlik kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. H.T., yanında bulundurduğu bıçağı çıkartarak İ.Y.'nin sol kolundan, sol omzundan ve göğsünden olmak üzere 3 kez sapladı. H.T., daha sonra olay yerinden hızla uzaklaşarak, aynı mahallede bulunan evlerine saklandı.

Yaralanan İ.Y. ise olay yerine çağrılan ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İ.Y.'nin Göğüs Cerrahisi Yoğun Bakımı'nda müşahede altında tutulduğu öğrenildi. Olayın zanlısı olduğu belirtilen H.T.'nin babası Kazım T.'ye olayın ardından ulaşan polis, H.T.'nin bulunduğu eve baskın yaptı.

Polis tarafından gözaltına alınan H.T.'nin sorgulanmasına devam edilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 16:40:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sahin yıldız IP: 88.229.44.xxx Tarih : 11.11.2008 21:04:34

geçmiş olsun