9
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Öğrencilerin maç kavgası :1 yaralı

Mersin'de, Milli Eğitim İl Müdürlüğünün düzenlediği ilköğretim okulları arasında yapılan il birinciliği final maçı sonrasında çıkan kavgada, bir öğrenci bıçaklandı.

Hatice Uluğ İlköğretim Okulu ile 23 Nisan İlköğretim Okulu öğrencileri, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda il birinciliği final maçı yaptı.

Normal süresi 1-1 sona eren karşılaşmada, Hatice Uluğ İlköğretim Okulu, penaltı atışlarında, rakibine 4-3 üstünlük sağlayarak karşılaşmayı kazandı.

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte maç yapan öğrenciler arasında başlayan gerginlik, tribündeki seyirci ve öğrencilerin de sahaya girmesi üzerine kavgaya dönüştü.

Hatice Uluğ İlköğretim Okulundan mezun olduğu ve bir lisede öğrenim gördüğü belirlenen F.T. (16), arbede sırasında bıçakla yaralandı. F.T, Özel IMC Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Mersin Devlet Hastanesine sevk edildi.

Hakemler ile bazı öğrencilerin ifadesine başvuran polis, olayın zanlısı olduğu iddiasıyla 23 Nisan İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi S.B'yi gözaltına aldı.

Muayene için hastaneye getirilen S.B'nin, F.T'nin yakınları tarafından tartaklandığı bildirildi.


a.a
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2007 Perşembe 17:15:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat uludag IP: 85.124.7.xxx Tarih : 28.01.2007 12:03:20
nasil duygulandim 20 sene önce mezun oldugum okulun mersin birincisi oldugunu ögrenince cok yasa hatice ana iyiki yaptirmissin bu okulu kavga olmasi beni üzdü ama olsun bizim zamanimizdada kavga vardi saygilarimla murat uludag