25
Nisan
2024
Perşembe
MERSİN

Öğretmen eşini sopayla...

MERSİN'de 2008 yılından bu yana kayıp olarak aranan hemşire 45 yaşındaki D.S'nin, coğrafya öğretmeni eşi 52 yaşındaki E.S. tarafından sopayla dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

Mersin İl Sağlık Müdürlüğü'nde hemşire olarak görev yapan 2 çocuk annesi D.S., 27 Aralık 2008'de ortadan kayboldu. Eşi öğretmen E.S. de eşinin Aydınlıkevler Mahallesi'nde oturdukları evden ayrıldığını ve bir daha geri dönmediğini belirterek kayıp dilekçesi verdi. Kayıp olarak aranan Diba Sürer'in dosyası öldürülme ihtimaline üzerine Cinayet Büro Amirliği ekiplerince incelemeye alındı. Polis, E.S.'nin 5 yıllık telefon kayıtlarını inceleyip, o dönemdeki bilgisayar ve kamera kayıtlarını çıkarttı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda halen İstanbul Pendik Anadolu Lisesi'nde coğrafya öğretmeni olarak görev yapan E.S., katil şüphelisi olarak gözaltına alındı.

Getirildiği Mersin Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan öğretmen E.S., 5 yıldır kayıp olarak aranan hemşire eşi Diba Sürer'i aralarındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle sopayla döverek öldürdüğünü itiraf etti. İfadesinde, eşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini, bu yüzden çıkan tartışma sonucu başına sopayla vurarak öldürdüğünü öne süren zanlı, cesedi ise aracının bagajına koyup Tarsus İlçesi yakınlarında bir dere kenarına attığını söyledi.

Ancak polis ekipleri, şüpheli eşin gösterdiği yerlerde yaptığı aramalarda D.S.'nin cesedine ulaşamadı. Bölgede arama çalışması sürerken, katil şüphelisi Efkan Sürer, ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

DHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2013 Salı 18:18:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?