5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Öksüz, gazetecilerle buluştu

ÖKSÜZ, GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Türkiye'nin en güzel kentlerinden biri olarak öne çıkan Mersin'de güzelliklerin yansıtılarak, hep birlikte paylaşılması gerektiğini ifade etti.

Mersin Polisevi VİP Salonu'nda düzenlenen akşam yemeğinde gazetecilerle bir araya gelen Arif Öksüz, kentteki gelişmeleri değerlendirerek, basının toplumsal hayattaki önemine dikkat çekti. Toplumun doğru bilgilendirilmesi ve halkın haber alma özgürlüğünün yerine getirilmesinde gazetecilerin önemli bir misyon üstlendiğine dikkat çeken Öksüz, polislerle gazetecilerin aynı zamanda da mesai arkadaşı olduğunu söyledi.

Karşılıklı işbirliği ve dayanışmanın önemini vurgulayan Öksüz, Mersin'in Türkiye'nin en güzel kentlerinden biri olduğuna dikkat çekerek, bu güzelliklerin öne çıkartılarak, hep birlikte paylaşılması gerektiğini savundu. Oldukça samimi bir ortamda gazetecilerin görevlerini icra ederken karşılaşmış olduğu sorun ve sıkıntıları da dinleyen Öksüz, sorunların aşılabilmesi noktasında üzerlerine düşeni en iyi şekilde yerine getireceklerinden hiç kimsenin kuşkusu olmaması gerektiğini kaydetti. Öksüz, 2010 yılından beklentilerini de dile getirerek, yeni yılın barış, sevgi ve huzur dolu bir yıl olmasını diledi.

ÖKSÜZ, GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 11:26:03
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 21:12:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?