3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Okul harçlığıyla kitap çıkardı

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu öğrencisi Özgen Zorlu, okul harçlığı ile şiir kitabı çıkardı.

İşletme Bilgi Yönetimi Bölümü 2. sınıf öğrencisi Özgen Zorlu, yeni çıkardığı “Yürek Yaşları” isimli şiir kitabını tanıttı. Zorlu, “6 yıldır şiir yazıyordum. Bu süre zarfında 110 tane şiir yazdım, ancak 'Yürek Yaşları' adlı ilk kitabımda bunlardan sadece 66 tanesine yer verebildim. Okul haçlığımla çıkardığım kitabımdan olumlu tepkiler gelirse ikinci bir kitap için kolları sıvayacağım” dedi.

Kitapta yayınladığı şiirlerinde topluma mesajlar vermeyi ihmal etmediğinin de altını çizen Zorlu, kitabında bir farklılık olduğunu belirterek, “Genelde adettir, ilk şiir kitabının sonuna yazarın hem fotoğrafını hem de özgeçmişini koyarlar. Ben fotoğrafımı da özgeçmişimi de bu kitabın içine gizledim. Beni tanımak isteyenler için de görmek isteyenler için de şiirlerimin içindeyim. Aksi halde biliyorum ki okurlarım beni zaten görmek istedikleri gibi görüp, tanımak istedikleri gibi tanıyacaklardır” diye konuştu.

Üniversiteli şair Özgen Zorlu, şiir kitabıyla ilgili eleştirilere de açık olduğunu sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2008 Cumartesi 15:36:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?