5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Okul yolunda kaza!

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir öğrenciye annesi ve 1,5 yaşındaki kardeşinin gözleri önünde motosiklet çarptı. Kazada öğrenci yaralanırken, yaşadıkları karşısında şoka giren anne ve küçük kardeş hıçkırıklara boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, kaza Erdemli PTT Müdürlüğü karşısında D-400 Karayolu üzerinde meydana geldi. Hatice Çöpten kucağındaki 1,5 yaşındaki Mehmet ve elinden tutan 1. sınıf öğrencisi Yağmur ile birlikte yolun karşısına geçmek istedi.

Bu sırada annesinin elinden sıyrılarak yola koşan 7 yaşındaki Yağmur'a, Silifke-Mersin istikametinde seyreden Mustafa K. yönetimindeki 33 V 0205 plakalı motosiklet çaptı. Kaza sonrası küçük kız başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay yerine ambulans gelene kadar küçük kızın başına bir vatandaş tarafından havlu ile tampon yapılarak kanama durdurulmaya çalışıldı. Bu sırada, kazaya tanık olan anne ve 1,5 yaşındaki küçük kardeş çığlıklar atarak hıçkırıklara boğuldu.

Ambulansın kaza yerine gelmesiyle yapılan ilk müdahalenin ardından küçük Yağmur tedavisi için Erdemli Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2009 Perşembe 12:40:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?