4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Okulda dehşet!

OKULDA CİNAYET

Mersin'de tartıştığı kız arkadaşının sekreter olarak çalıştığı okulu basan bir genç, okulun temizlik görevlisini bıçakladıktan sonra kız arkadaşını da bıçaklayarak öldürdü. Çılgın sevgili, aynı bıçakla kendisini de yaralayarak intihar girişiminde bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, Akkent Mahallesi'ndeki özel bir okulda meydana geldi. İddiaya göre, Soner E. (22) adlı genç, 3 yıldır arkadaşlık ettiği 20 yaşındaki Durdunaz Hakverdi ile bir hafta önce tartıştı. Aynı gün kız arkadaşı ile konuşmak için sekreter olarak çalıştığı okula giden genç, kapıdaki görevliler tarafından içeriye alınmayınca bir süre tartıştıktan sonra okuldan ayrıldı.

Çay Mahallesi'ndeki bir oto tamircide çalışan Soner E., bugün yeniden kız arkadaşı ile konuşmak üzere kızın çalıştığı okula gitti. Durdunaz Hakverdi'nin çalıştığı odaya giren Soner E., kapıyı üzerlerine kilitleyerek tartışmaya başladı. Odadan gelen sesler üzerine kapıyı açmaya çalışan görevliler, kapının kilitli olduğunu görünce kırmak istediler. Soner E., bu arada kendisi ile barışmak istemediğini söyleyen Durdunaz Hakverdi'yi bıçaklamaya başladı. Genç kızın çığlıkları üzerine odanın penceresini kırarak

içeri girip onu kurtarmak isteyen okulun temizlik görevlisi Yunus Düzgün (23) de saldırganın bıçak darbelerine hedef oldu.

Kız arkadaşını ağır yaraladıktan sonra okulun temizlik görevlisini de bıçaklayan saldırgan, olayın ardından kendi elindeki bıçakla önce vücudunun çeşitli yerlerini kesti, ardından da kendi boğazına attığı bıçak darbesi ile intihar girişiminde bulundu.

Genç kız, kaldırıldığı Özel Tıp Merkezi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Temizlik görevlisi Yunus Düzgün ise Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra kendini yaralayarak intihar girişiminde bulunan çılgın sevgili Soner E. de Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uyguma Hastanesi'ne kaldırıldı.

OKULDA CİNAYET
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 13:45:03
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 18:09:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?