4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Oluğ, 'en başarılı tarım müdürü'

OLUĞ, 2009 YILININ 'EN BAŞARILI TARIM MÜDÜRÜ' SEÇİLDİ

Türkiye'de 2009 yılının 'En Başarılı Tarım İl Müdürü' olarak Mersin Tarım İl Müdürü Hasan Hüseyin Oluğ'un seçildiği bildirildi. Oluğ'un, 'tarimgonulluleri.com' adlı internet sitesi tarafından yapılan araştırma ve anket sonuçlarına göre ödüle layık görüldüğü bildirildi.

Site yönetimi tarafından yapılan açıklamaya göre, Mersin ve Türk tarımına katkılarının yanı sıra Avrupa vizyonuyla öne çıkan Hasan Hüseyin Oluğ'un, Mersin çifçtisi ve Tarım İl Müdürlüğü personeline yönelik samimi ve çözüm odaklı çalışmasının ödüle layık görülmesinde belirleyici etken olduğu kaydedildi. Son olarak Ankara'da gerçekleştirilen; 'Tar-Gel Çalıştayı'nda ortaya koyduğu görüş ve önerilerinin de yapılan değerlendirmede baz alındığı hatırlatılan açıklamada, Oluğ'un ödülünün sitenin Antalya temsilcisinin başında olacağı bir heyet tarafından önümüzdeki günlerde kendisine takdim edileceği belirtildi.

Tarimgonullluleri.com adlı internet sitesinin, kendisini '2009 Yılının En Başarılı Tarım İl Müdürü' olarak seçmesinin gurur verici bir gelişme olduğunu kaydeden Hasan Hüseyin Oluğ, ödülün kendisini gelecek dönemdeki çalışmalar için kamçıladığı gibi daha da başarılı olmaya sevk edeceğini söyledi. Elde edilen başarının sadece kendisinin değil İl Tarım Müdürlüğü'nde görev yapan tüm personelin başarısı olduğunun altını çizen Oluğ, amaçlarının Mersin ve Türk tarımının hak ettiği noktaya taşınmasının yanında sorun ve sıkıntıların aşılması olduğunu anlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 14:35:03
Güncelleme :14 Ocak 2010 Perşembe 21:14:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?