4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Önce ilaç, sonra jilet

Mersin'de eşinin kendisini ve evi terk etmesine sinirlenen bir kişi, önce intihar etmek için ilaç içti, aldığı haplar etkili olmayınca da kendisini jiletledi. Polis tarafından güçlükle sakinleştirilen kişi, hastanede tedavi altına alındı

Edinilen bilgiye göre, olay; merkez Akdeniz ilçesi Mahmudiye Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 48 yaşındaki Ayhan Çamdere, işten eve döndüğünde eşini evde göremedi. Daha sonra eşi Fatma Çamdere'nin evi ve kendisini terk ettiğini öğrenen Çamdere çılgına döndü.

Kendini odasına kapatan ve burada bir miktar ilaç alıp intihara kalkışan Çamdere, hapların etkisini göstermemesi üzerine bu kez eline jilet alıp kendisine zarar vermeye başladı.

Çamdere, yakınlarının tüm çabasına rağmen kendisini jiletlemeye devam edince durum polise bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, Ayhan Çamdere'yi sakinleştirip, ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmasını sağladı. Ancak hastanede de rahat durmayan Çamdere, eşinin yanına getirilmesini aksi takdirde intihar edeceğini söyledi.

Hastane personeli ve polisi bir süre uğraştıran Çamdere, güçlükle sakinleştirilerek yeniden tedavi altına alındı. Öte yandan Ayhan Çamdere'yi terk ederek evden ayrılan Fatma Çamdere'nin, eşinden sürekli şiddet gördüğünü ileri sürdüğü ve artık buna dayanamadığını, en kısa sürede mahkemeye başvurarak, boşanmak istediğini söylediği öğrenildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2009 Perşembe 10:03:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?