30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Önce sertifika sonra bilgisayar aldı

68 YAŞINDA ENGELLİ KIZI İÇİN ÖNCE SERTİFİKA SONRA BİLGİSAYAR ALDI

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Limonlu beldesinde açılan 'Bilgisayar İşletmenliği' kursuna katılan 68 yaşındaki Mustafa Kuzucu, engelli kızını eğlendirmek için önce sertifika, sonra da bilgisayar aldı.

Belediyeden yapılan anonsla kurs açıldığını öğrenerek kursa katılan Mustafa Kuzucu, "Kızım Sultan'ı evde nasıl eğlendirebilirim diye düşünürken aklıma bilgisayar geldi. Müziği ve videoları çok seviyor. Ancak ben bilgisayar bilemediğim için bilgisayar da alamıyordum. Beldemizde yapılan anonstan kurs açıldığını duydum. Kursa katılıp katılamayacağımı sordum. 'Gelmenizden mutluluk duyarız' dediler. Şimdi ise sağ olsunlar belgemi de, bilgisayarımı da aldım" dedi.

Kurs öğretmeni Şule Akkoyunlu, "Yaşına rağmen teknolojiyi öğrenmeye çalışmak, öğrenmeye açık olmak takdir edilecek bir olay. Mustafa amcamızı azmi ve örnek davranışından dolayı kutluyorum" diye konuştu.

Mustafa Kuzucu'yu başarısından dolayı ilk tebrik eden ise Erdemli Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Ömer Okur, Limonlu Belediye Başkanı Mehmet Topkara ve kursun açıldığı Limonlu İlköğretim Okulu'nun Müdürü Selami Şen oldu.

68 YAŞINDA ENGELLİ KIZI İÇİN ÖNCE SERTİFİKA SONRA BİLGİSAYAR ALDI
68 YAŞINDA ENGELLİ KIZI İÇİN ÖNCE SERTİFİKA SONRA BİLGİSAYAR ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2011 Çarşamba 12:29:00
Güncelleme :2 Şubat 2011 Çarşamba 15:45:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?