4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Onlar emekledi, aileler heyecanlandı

BEBEKLER EMEKLEDİ, AİLELER HEYECANLANDI

Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde bu yıl 2.'si gerçekleştirilen 'Bebek Emekleme Yarışması' renkli görüntülere sahne oldu.

'Bebek Dostu Hastane' unvanına sahip Özel Yenişehir Hastanesi'nin desteğiyle düzenlenen yarışma, Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi içinde yer alan Sanatçılar Meydanı'nda yapıldı.

9-14 aylık toplam 45 bebeğin katıldığı yarışmaya Forum Çocuk Kulübü'nün sevimli maskotları da çeşitli gösterileriyle renk kattı.

Ortaya ilginç görüntülerin çıktığı yarışmada kimi bebekler başlangıç çizgisinde ilerlememekte diretirken, kimi bebekler ise yarışmaya hızlı başlamasına karşın yolun yarısında dikkati dağılıp,

yaşıtlarıyla oynamaya başladı. Final çizgisine kadar yaklaşan ve yarışmayı kazanabilmek için sadece bir adım ilerlemesi gereken bebekler ise anne ve babalarının tüm uğraşılarına rağmen çizgiyi geçmekte diretti. Bazı bebeklerin start verilmesinin ardından hızlı bir şekilde bitiş çizgisine doğru ilerleyip, tam sonuca ulaşacakken geri dönüp başlangıç noktasındaki annelerinin yanına gelmesi ise yarışmanın bir başka ilginç görüntüsü oldu.

Bebeğinin birinci gelmesi için yoğun çaba gösteren anne ve babaların heyecanı bebeklere zor anlar yaşatırken, yarışmanın başlamasıyla neye uğradığını şaşıran bazı bebekler ağlamaya, kimileri ise kendisine uzatılan oyuncağa doğru hızlı bir şekilde emeklemeye başladı. Yarışma esnasında büyüklerin bebeklerden fazla heyecanlandığı gözlenirken, karmaşa ortamından korkan minikleri sakinleştirmek de yine anne ve babalara düştü. Dereceye giren bebeklere ödül olarak Adidas'tan ilk adım ayakkabısı verildi.

BEBEKLER EMEKLEDİ, AİLELER HEYECANLANDI
BEBEKLER EMEKLEDİ, AİLELER HEYECANLANDI
BEBEKLER EMEKLEDİ, AİLELER HEYECANLANDI
BEBEKLER EMEKLEDİ, AİLELER HEYECANLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2010 Pazartesi 12:31:05
Güncelleme :31 Mayıs 2010 Pazartesi 16:18:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?