2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Operasyon zanlıları hakim karşısında

Mersin polisi tarafından gerçekleştirilen 'Çatalburun 2' operasyonu kapsamında suç örgütü kurdukları iddiasıyla gözaltına alınanlardan 15 kişi daha adliyeye sevk edildi.

Mersin ve Tarsus Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, "Çatalburun 2" adını verdikleri operasyon kapsamında Tarsus, Mersin, Antalya, Malatya ve Aksaray'da eş zamanlı operasyon düzenlenerek gözaltına alınan 31 kişi iki grup halinde adliyeye sevk edildi.

Çete üyesi 5 kişinin, halen cezaevinde olduğu öğrenilen suç örgütünden dün adliye çıkarılan 16 üyesinden A.Y., İ.G., A.B., M.Ç., M.A., T.A., M.F.G., Ş.G., E.U., Ö.U. ve M.D. adlı kişiler tutuklanırken, 5 kişi de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Suç örgütünün 15 üyesi de bugün sabah, "silahla çek ve senet imzalattıkları", "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" ve "örgüt adına tehditle para toplamak", "örgüt adına işyeri ve ev kurşunlama", "nitelikli yağma", "silahla adam yaralama", "halk üzerinde korku ve sindirme sakileri yapmak", "uyuşturucu ve uyarıcı madde satmak" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 12:25:09
Güncelleme :20 Kasım 2008 Perşembe 12:29:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?