5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Orman İşletme Müdürlüğü'nün acı günü

Mersin’in Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü Tömük İşletme Şefliği’nde görevli işçi Mustafa Bölük yakalandığı kanser hastalığı sonucu yaşamını yitirdi.

Bölük, için çalıştığı Tömük İşletme Şefliği’nde tören düzenlendi.Törende bir konuşma yapan Erdemli Orman İşletme Müdürü Erdoğan Üstüner, Bulut’un haberleşme gibi önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek, “Yakalandığı amansız hastalık sebebiyle Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavi gören arkadaşımızı ne yazık ki kaybettik. Kendisi hayatının 20 yılını ormanların yeşil kalmasına adamış güler yüzlü cana yakın bir insandı” dedi.

Tören sırasında Bölük'ün ailesi ve mesai arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Törenin ardından Bölük'ün cenazesi arazöz eşliğinde getirildiği Elvanlı Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Cenaze törenine Orman İşletme Müdürü Erdoğan Üstüner’in yanı sıra Tömük Belediye Başkanı Derviş Yıldırım, Tömük İşletme Şefi Volkan Demir, Merkez Şefi Ferdi Özer, mesai arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 13:28:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?