3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

OSB'de 17. parselin tahsisi yapıldı

Mersin'in Silifke ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 17. parselin de tahsisi yapıldı.

Silifke Kaymakamı Ahmet Beyoğlu başkanlığında toplanan OSB ortaklarından Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel ve Ticaret ve Sanayi Odası 2. Başkanı Vedat Ata, Er-Paş Plastik ve Köroğlu Veterinerlik şirketleri ile sözleşme imzaladılar.

Köroğlu Veterinerlik 6 bin 730 metre kare arsa alarak süt ve süt ürünleri işleyecek. Er-Paş Plastik ise, 5 bin metre kare alanda tesis kurarak poşet imalatı yapacak.
OSB'de bulunan parsellerin yarısının pazarlandığını ifade eden Kaymakam Ahmet Beyoğlu, "OSB'de hızla ilerleme kaydediyoruz. PTT Müdürlüğü, kurulacak iş yerlerine telefon hattı çekebilmek için çalışmalarına başladı. Ticaret ve Sanayi Odası'nın tahsis ettiği iş makinesi ise verimli olarak çalışıyor" dedi.

Büyük parsellerin satışının hızlanması için küçük parsellere bölünmesinin ve böylelikle pazarlanmasının kolay olacağının gündeme geldiği toplantıda, parsel sözleşmesi yapmak için gelen Körğlu Veterinerlik sahibi İsmail Köroğlu ve Er-Paş Plastik yetkilileri Muhammer Yüksel ve Selami Yeğin, OSB ortaklarına teşekkür ettiler.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2008 Pazartesi 14:56:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?