5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

OSB'de çalışmalar hız kazandı

Silifke Kaymakamı Ahmet Beyoğlu başkanlığında bir araya gelen Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Organize Sanayi Bölgesi alanında devam eden çalışmaları değerlendirdi. Yönetim Kurulu Üyeleri, çalışmaların daha da hızlandırılmasını amaçlayarak yeni kararlar aldı.

OSB Yönetim Kurulu Üyeleri, alanda devam eden çalışmalar hakkında OSB Müdür Vekili Ali Kıl'dan bilgi aldılar. Kıl, "Alan içerisinde bulunan 1 ve 9. sokaklarda 940 metre uzunluğunda yeni yol açım çalışması yapılmıştır. Önümüzdeki dönem içerisinde de 2 ve 3. cadde 16,17 ve 18. sokaklarda yol açma ve açılan yolda dolgu çalışmaları ile birlikte 1. cadde üzerinde filler malzeme dökerek sıkıştırma yapacağız. Altyapı kapsamında ise açılan yollara paralel olarak içme ve kullanma suyu, yağmur suyu ve drenaj hattının yanı sıra kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarını da başlatacağız" dedi.

Kaymakam Beyoğlu da, Organize Sanayi Bölgesi alanında bir süredir ekip ve iş makinalarının çalıştığını belirterek, şunları söyledi:

"Alanda çalışmalarımız çok iyi bir şekilde devam etmektedir. Amacımız OSB alanını kısa sürede alt yapısı ve üst yapısıyla tamamlayarak bu alan üzerinde faaliyet gösteren ve yeni yatırım yapmak isteyen yatırımcılara açmaktır. Yönetim kurulu olarak sık sık bir araya gelerek yapılan ve yapılacak çalışmaları kendi aramızda değerlendiriyoruz. Programlı bir şekilde devam eden çalışmalarımızı kısa sürede tamamlamayı arzuluyoruz" şeklinde konuştu.

Kaymakamlık makamında bir araya gelen OSB Yönetim Kurulu toplantısına Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turgut, Harita Mühendisi Görkem Doğdu ve Ali Kıl katıldılar.
 

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 11:16:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?