4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Otobüs durağında bomba paniği!

MERSİN'DE ŞÜPHELİ PAKET PANİĞİ

Mersin'de bir otobüs durağında bırakılan paketler, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Kentin düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü kapsamında gerçekleştirilen kutlama töreninin yapılacağı alandan sadece 200 metre uzaklıktaki durakta yer alan paketin boş olduğu anlaşıldı.

Edinilen bilgiye göre olay bu sabah saat 08.30 sularında meydana geldi. İnönü Bulvarı üzerinde yer alan Orduevi ile Cumhuriyet Meydanı arasındaki bölgede kalan Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın hemen önündeki bir durağa bırakılan paket, vatandaşın ihbarının ardından polisi harekete geçirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, hemen araç trafiğini keserek bölgeyi güvenlik şeridine aldı. Bölgeye sevk edilen bomba imha uzmanları, özel kıyafetlerini giydikten sonra durakta bırakılan paketleri inceledi.

Teknolojik cihazlarla paket üzerinde yapılan incelemelerin ardından da korkulacak bir durum olmadığı ortaya çıktı. Duraktaki paketlerin kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce unutulan ve tahtadan yapılmış hoparlör olduğu belirlendi. Hoparlörlere, polis ekipleri tarafından incelenmek üzere el konulurken, cadde bir süre sonra yeniden trafiğe açıldı. Öte yandan, durakta bomba imha uzmanları çalışma yaparken, bazı milletvekili ve üst düzey askeri yöneticilerin yanı sıra bazı ilçe kaymakamlarının da makam araçlarıyla olay yerinden geçmesi dikkat çekti.

MERSİN'DE ŞÜPHELİ PAKET PANİĞİ
MERSİN'DE ŞÜPHELİ PAKET PANİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2010 Pazar 14:08:03
Güncelleme :3 Ocak 2010 Pazar 17:08:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?