5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Otobüsler bayramda 'ücretsiz'

Mersin'de 4 gün sürecek olan 'Kurban Bayramı' kapsamında belediye otobüslerinin 'ücretsiz' olarak hizmet vereceği açıklandı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, bayram kapsamında belediyeye ait otobüslerin ücretsiz olarak yolcu taşıyacağını açıklayarak, bunun yanında İtfaiye Teşkilatı, MESKİ, Otogar Müdürlüğü'nün yanı sıra Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Daire Başkanlığı, Otobüs Müdürlüğü ve Mezarlık Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin de bayram boyunca hizmetlerini aralıksız olarak sürdüreceğini belirtti.

Özcan, Mersinlilerin mutlu ve huzurlu bir bayram geçirebilmesi için gereken önlemlerin alındığını, bununla birlikte belediyeye bağlı tüm birimlerin de 24 saat boyunca hizmet üreteceğini kaydetti. Yaşanan her günün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde geçmesini temenni eden Özcan, tüm Mersinlilerin bayramını da kutladı.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi'nde 'Kurban Bayramı' kutlaması erken yapıldı. Macit Özcan, belediye personelini makamında ağırlayarak, onlarla tek tek bayramlaştı. Burada konuşan Özcan, bayramların özel günler olduğunun altını çizerek, "Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinin ve projelerinin hayata geçmesinde büyük emek ve pay sahibi olan personelimle bayramlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bütün personelimizin aileleri ve sevdikleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve başarı içinde bir ömür geçirmelerini diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2009 Perşembe 17:15:02
Güncelleme :26 Kasım 2009 Perşembe 17:18:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?